۸ پاسخ

انشاالله خدابچت ویران صحیح و سالم نگه داره گلم خدا چیزیو که میده خودش مراقبشه

انشاله که سالمه

انشااالله ک سالمه عزیزم منم استرس داشتم ولی خدارو شکر چیزی نبود

عزیزه دلم ب امید خدا نینیتون سالم هستش😍❤

چشم عزیزم انشاالله سالم سلامت بچهت گلم

ایشاالله همه ی نینی ها سالم باشن زایمان راحت داشته باشیم هممون💗 واقعا توی این روزا اینو خواستم از امام حسین😳

عزیزم انشالله به حق این شب عزیز بیای بگی همه چیزم خوب بود و بچه ات صحیح وسالم باشه وکلی خوشحالمون کنی 😘

الهی آمین. انشاء الله که با خبرای خوب برمیگردی عزیزم. توام واسه من دعا کن لطفا میخوام برم سونوی قلب.