۶ پاسخ

هفته چهار خیلی زوده برا نشون دادن علائم .مگه بی بی نزدی ک ببینی بارداری یا نه؟؟

حساس شدن به بو ها. سفت و دردناک شدن سینه ها علائم من بود اما من تا الان که هفته ی ۱۱ که سونو دادم هنوز باورم نمیشد که باردارم

منم علامت ندارم فردا آزمایش میدم ..ایشالا هردو بارداریم

من فردا میرم تو ۱۴ هفتگی ، امشب تاااازه یکم بوی حلوا نمیدونم از کجا پیچید تو بینیم ،هوس کردم تا نخوردم بوش از بینیم نرفت . تا الان نه ویاری داشتم نه حالت تهوعی فقط یکم اشتهام کم شده بود . اصلا به حامله ها نمیخوردم . نگران نباش عزیزم ،خداروشکر بچمم سالم بود

تست بذارمطمعن شی خب
من اشتهام کم شد
لک دارم
دلوکمرم گاهی دردمیکنه
گاهی دلپیچه دارم و موقع غذاخوردن حالت تهوع دارم
ازوقتیم ک تست گذاشتموبارداریم تاییدشد خیلی جوش روی صورتم میزنم

عزیزم خیلی زوده برا علائم .معمولا از هفته 5 و 6 علایم شروع میشه