۹ پاسخ

سلام عزیزم رفلاکس داره احتمالا رفلاکس پنهانم هست ببر دکتر، و تشک شیبدار بگیر روش بخابه راحتتره، این دوماه نبردی دکتر؟

آره عزیزم بخاطر همونه

رفلاکسه عزیزم دختره منم شکمشوو همینطوری میکنه

دکتر به من گفت آب دهن به خاطر ریفلاکس تو این سن حتما با دکتر مشورت کنید ضرر نداره

احتمال زیاد میخاد دندون در بیاره

سلام رفلاکسه...

ازه حتما دل درد داره. ولی دختره من وقتی خستست خیلی خوابش میاد گریه میکنه و سینه نمیگیره بی قراری میکنه

اره عزیزم چون یه ساعت خاصی بی قراری میکنه به خاطر رفلاکسه ببرش دکتر داروهاشو بخوره زود خوب میشه دختر منم همین جور بود

سلام
معمولا دل درد تا 2 ماهگی هستش ولی در مواردی تا 4 ماهگی هم ادامه داره
آب دهنش هم به خاطر دندوناش هستش