۶ پاسخ

اره اشکال نداره من خودم کولیکز خریدم بچه زود عادت میکنه بهشون دیگ آروم نمیشه . دو روز جوشونده نعنا با نعنا خیلی کم بهش میدم آرومه

سلام پدی لاکت زیاد تاثیر برای رفلاکس نداره برای راحت دستشویی کردن دکتر به من کپسول امپرازول ۱۰ داد روزی ۲۰ تا کپسول بهش میدادم الان خداروشکر خیلی بهتر شده

علاوه بر قطره های که میدی حتما حتما شکمشو گرم نگه دار و قنداقش کن خییییییلی خوبه

دکتر من که گفت خودت میتونی پدی لاکت بخری بدی به بچت
نیازی به تجویز نیست، چون برا تقویت گوارششون هست
روتفلورم من یه مدت میدادم خیلی خوب بود

سلام.داروی بدی نیس واسه رفلاکس پسرم فایده نداشت.ولی بچه تا بچه فرق میکنه

اره بخر بده،من خودم میدم دکتر یبار نوشته من بازم خریدم