۳ پاسخ

عزیزم رفلاکسش شدیده خیلی بالا میاره که ar میدی بهش؟؟ ببلاک کلا بعد از یه مدتی یبوست میاره اما سرخورد شیرش و عوض نکن معدش میریزه به هم به دکترش بگو ببین چه شیری بهت معرفس میکنه که نزدسک ببلاک باشه فقط نان نده
برای رفلاکس ببلاک ha هست

سلام عزیزم ببلاک شیر سنگینیه دختر منم یبوست میشد عوض کن گیگوز بده مال منم دکتر اینو گفت خریدم

من نان میدادم الان که ببلاک میدم بهتره،اما خودت صبح ناشتا خاک شیر با آبگرم بخور هم واسه خودت خوبه هم واسه یبوست نی نی