۶ پاسخ

به من تا ۱۰ روز هر ۱۲ ساعت داده بود الانم شبی یه دونه شیاف پروژسترون ۴۰۰

نه منم سر بارداری قبلیم آمپول پروژسترون ۵۰ میزدم و شیاف ۴۰۰ ک لکه بینیمو کامل قطع کرد ولی خب دیگه رشد نکرد نگران نباش

سلام عزيزم من بارداري قبليم لكه بيني داشتم دكتر فقط شياف شبي يه دونه بهم داده بود كه بعد يه هفته لكه بينيم قطع شد
به دكتر ديگه اي هم مراجعه ميكردين شرايطتونو ميگفتين ببينين نظراتشون يكي هست يا فرق ميكنه

سلام ‌ .
من هفته پنجم
بک داشتم دکتر شیاف داد روزی یک ۴۰۰ m
بعد احساس کردم بیشتر شد هر ۱۲ ساعت گذاشتم الان. سه روز و خوب شدم .‌اشتباه کردم؟

س من تو ۵ هفته ام درد دارم فک میکنم الان پریود میشم پروژسترون موردی نداره بزارم

سلام.وضعیت بارداریتون الان به چه شکله؟