۴ پاسخ

برای بچه یکماهه سی سیسی خوبه. اگر شک داری چند بار ۶۰ تا درست کن ببین چقدر می خوره

من بچم دوماهشه.کمکی آپتامیل 1 میدم.البته دکترش تجویز کرد و خدا راشکر به معدش ساخت.

سلام عزیزم ب هر بچه ای ی مدل میوفته من اوایل کمکی ب دخترم نان ۱میدادم شکمش سفت شد ولی وزن گیری عاالی داشت عوضش کرد دکترش و فعلا گیگوز دارم مبدم خوبه . روی جعبه شیر خشکشون متناسب با ماهشون مقدار پیمونه رو نوشته

عزیزم اصلا نگران نباش شیر خودتو بدی کافیه من آپتامیل ۱ واسه نی نیم خریدم فقط شبا چند شب دادم دیگه نمیدم بچمم فقط شیر خودمو میخوره دیگه ماشالله تپلم شده بیا و ببین