۴ پاسخ

عزیزم پیشنهاد میکنم کتاب مهارت های اولیه نوزاد رو بخونین .خیلی خوبه ماه به ماه توضیح داده که چه تغییراتی دارن و‌چه بازی هایی باهاشون بکنیم که کمک کنه مهارتشون بهتر بشه

پسر منم همین سنه به صدا و حرف زدن واکنش نشون میده کمرشو میده بالا ولی به شکم نمیندازه و دستش خیلی کم بالا نمیاره میبره سمت دهنش و یه کوچولو گردن میگیره همین

دختر منم همینجور مثل پسر شما سمت صدا برمیگرده در این حد

پسر منم همین جور عزیزم میگم شاید داره بغلی میشه میگ بلندم کن و کمرش را ميندازه بالا