۷ پاسخ

ن عزیزم جای نگرانی نداره منم دوروزه نی نی م تکون نخورده دیشب موقع خواب. حرکت ریز خورد دارن استراحت میکنن😁

نه اگه حرکت میکنه مشکلی نیستش گلم

س عزیزم نه نیاز نیست که بری دکتر شاید رفته یک طرف شکم شیرینی بخور چیزای شیرین حرکتو زیادذمیکن

منم اینجور بودم و بهتر میشه

سلام عزیزم. ن حرکتشو در هر صورت حس می‌کنی.. همه بچه ها ی موقع از روز خیلی شیطونن.جنب وجوششون زیاد ی روز کمتر و ارومن. خو استراحت میکنن. هرجایی هم ک دلشون بخواد لگد میزنن.هرسمت دلشون بخواد میرن. مشکلی نداره

سلام عزیزم ن نیاز نیس .تگران هم نباش .۲۸هفته ب بعد بعد هر وعده غذایی حرکتشو چککن .بچه ها ب روز شیطونن ی روز آروم البته غذاهایی ک خودت میخوری رو بچه اثر داره اگ طبع سرد بخوری بچه ها کسل میشن اگ گرمی و شیرینی بخوری شیطونن.البته بعضی روزا هم میخابن

یخورده اونطرف شکمت که جمع شده بمال تکون میخوره.اگرهیلی نگرانی برو دکتر