۷ پاسخ

گلم کولیک از شیر خشک یا شیر مادر نیست

کولیک از شیر نیست، دوره اش باید بگذره، یه جایی خوندم شش هفتگی به اوجش میرسه، واسه دختر من که اینطوری بود. شش هفتگی اش از همه بدتر بود. حواست باشه که داروها تاثیرش توی بچه ها مختلفه. واسه دختر من کولیک اید بهتر از کولیک ایز جواب داد. در نهایت هم که هیچ کدوم! دکتر دایمتیکون واسش نوشت!

ربطی به شیر نداره.فقط خودت غذای نفاخ نخور.بچه.من سر دوماهگی خوب شد.باید زمانش بگذره. پدی لاکت بده کمک میکنه زودتر تموم.شه دوره اش. وقتی گریه میکنه تو پتو یا ننی بزار و تکونش بدین یا با ماشین دور بزنین بخوابه

عزیزم لبنیات اصلا نخور شیر خشکشم عوض کن بیشتر بخاطر شیر خشک باید شیر خشک رژیمی بدی که الان من با دردسر پیدا میکنم باید 1 HA باشه حتما

ربطی به شیر نداره ، دوره اش باید تموم شه
ولی تکون دادن خیلی خوبه ، مخصوصا گهواره

من شیر خودمو میدم و پسرم کولیک داره

سلام کولیک ربطی به شیر مادر یا شیر خشک نداره روال طبیعیش باید طی بشه ماساژ با روغن روی شکم با قنداق خیلی خوب راحت تر شباآ میخوابن دارو هه روهم بهش بدید