۶ پاسخ

اگه دلدرد داره یکم نبات داغ بهش بدین.

اگه دل درد داره می تونی رازیانه دم کنی و با نبات شیرین کنی بعد لز صافی رد کن و دو قاشق بهش بده

سعی کن خودت بخوری
ولی اگه به بچه میخوایی بدی نباید خالص بدی ابگرم و نبات یا ابگرم و قند بهش دو یا سه قطره عرق نعنا اضاف میکنی نه بیشتر.
براش گریپ میکسچر انگلیسی بخر ۲۰ هزار تومنه دلدرد داره از این بدی

عزيزم تا قبل ٦ ماهگي نبايد چيزي به بچه داد، گناه دارن طفليا، بهتره كه دكتر بريد تا براي مشكلش دارو تجويز كنه

خانم گل عرق نعنا رو خودت باید بخوری به هیچ عنوان بغیر ازدارویی که خود دکتر تجویز کرده و شیرچیز ندید

ب نوزاد تا6ماه نباید چیزی بدی. اگ شکم درد داره کندور وهل با آب بجوشانید و ی قاشق چایخوری بهش بده