۷ پاسخ

گریه نداره جای من تو بیمارستان بودی چه میکردی جلو چمات هی از دستای کوچکش خون بگیرن. بزارش تو دستگاه ک اگه بالاتر بره بیچاره میشی. خوبه ک تو خونه تی جلو چشمت ه فقط چشم بندش یادت نره. زود زودم شیرش بده. دستگاهم هیچ ضرررری نداره.
الت تناسلیشم قشنگ با پوشک بپوشون. کارت ب بیمارستان نکشه ک عالیه خودت تو خونه بالاسرش باشی

عزیزم فلوس از عطاری بگیر ی کمش بریز تو لیوان آب فردا صب بهش بده روزی چن بار بهش بده زردیش رفع میشه

خوب براچی طاقت نیارین؟ چیزی نیست همه بچه ها زردی میگیرن. سعی کنین خیلی شیرش بدین گرمی اصلا نخوریم مثل روغن و ادویه و میوه های زرد رنگ و هویج

سلام خانومی
دستگاه اصلا برا بچه خطرنداره که. سر پسر اول منم دو روز بخاطر زردیش بستری شد. آدم یکم نگران میشه اما بعدها برامون این موضوع خنده دار میشه.این تجربه منه.
خاک شیر بخور.خنکی بخور. زود بزود ب نی نیت شیر بده.اصلا هم نگران نباش.😊

نه عزیزم نگران نباش بچه منم نرفت زیر دستگاه به زور تو دو روز ۷ ساعت گذاشتیمش من خودم گریه میکردم چون دستگاه بدن بچمو داغ میکرد بعد از ۴ روز مدام با عرق حموم دادم حتی واسه شستنش با عرق خنک خودمم میخوردم از ۱۱و نیم اومد رو ۸

اگه زردیش کمه فقط مرتب بهش شیر بده نزارش دستگاه خوب میشه

زردیش چنده مگه دکتر گفته زیردستگاه بزارش؟