۵ پاسخ

فقط اینو بگم تا کوچیکه انجام بدین
۴۰ ام اش که شد ببرید
بزرگ بشن دست و پا میزنن اذیت میشن
بعدشم حلقه انجام ندید اصصصلا
فقط سنتی

نبرین گناه دارن من پسرمو بردم ی چن روز پیش از بس گریه کرد من از حال رفتم من از اون بیشتر گریه کردم بزارید بزرگ بشن خودشون میرن

یک ساعت قبلش ده قطره استامینوفن بده بهش بعد از ختنه هم خیلی مواظب باشین پاهاش ب التش نخوره بغلش کنید دردش همون دوبار اول جیششونه بعد بهتر میشن....دکتر پسر من گفت روز اول بعد ختنه هر 4ذساعت یه بار استا بدم و روز دوم 6 ساعتی یک بار ...

نوک دودولشو میکنن پرتش میدت به همیت راحتی ولی زیاد بهش اهمیت بده 😂😂😂😂

اخ اخ این سوال منم هست برای بعد از زایمان من تهران هستم سمت نارمک‌هستیم اگر مامانای گل راهنمایی کنن واقعا عالی میشه 😍😍