۳ پاسخ

منم پسرم روز اول تو بیمارستان گفت داره .بعد بردم چند بار دکتر دیگه گفت برطرف شده نگران نباش برطرف میشه

سلام توکلت ب خدا انشالله ک چیزی نیست سالمه صلوات براش نظر کن من ب صلوات خیلی اعتقاد دارم و جواب داده برام

پسرمنم گفت قلبش صدای اضافه داره اکوببرمن هنوزنبردم دکترگفت بعضی بچه هاتایکسال این طورهستندبعدیکسال بیشتری برطرف میشه فقط بایداکوبدی خدای نکرده مشکل دیگه ای نداشته باشه من فعلااوضاع مالیم خوب نیست نشداکوببرم نگرانم ولی فعلاکاری نمیتونم