۸ پاسخ

من آپتامیل میدم به نظرم شیر خوبیه. بچه رو هم الکی تپل نمیکنه

نه خوب نیست من از یه هفتگی می دادم دخترم هم یبوست داشت هم دل درد وزن‌ هم نمی گرفت. سوپرامیل دادم خوب شد. بدو تولد ۲۲۰۰ بود، الان ۳ ماه و سه هفته ۶ کیلو هست

اطلاعاتی از گیگوز ندارم تو اینترنت تبادل نظر نی نی سایت برو ببین مادرا که استفاده کردن دربارش چی نوشتن

گیگوز خوبه من راضی هستم باید ببینی چی بهش می سازه

سرخود میدی یا دکتر تجویز کرده؟؟؟
ببلاک خوبه..نیدو خوبه

سلام مامان اوینا خوبی
این تاپیکتت تو گوگل بود
تجربتو حالا میگی؟
چرا شیرتو ول کرد با چه شیشه شیری میدادی؟

سلام مامانا پسرم ۸ داره ورنش کمه در کنار غذا چی شیر خشکی بدم گ ورنش یکم بهتر شه اگ میدونید بگید کالافه شدم

شیرخشک بیومیل پلاس بهترین نوع شیر بدون حساسیتو نزدیکترین شیر به شیر مادره....خیلی خوب و واقعی به بچه وزن میده