۸ پاسخ

اصلا درد نداره اصلا حتی کمتر از امپولی که واسه سرما خوردگی میزنیم

اصلا هم درد نداره و من تنها آمپولی بود که حسش هم نکردم زمان تزریق

بله من ۲۸ هفتگی تزریق کردم چون گروه خونیم منفی بود

ببخشید این آمپول واسه چیه؟!

مثل آمپول معمولی بود هیچ فرقی از نظر درد و اینا نداشت عزیزم

سلام عزیزم باه من هفته پیش تزریق کردم یکم درد داره ولی قابل تحمله

دیگ داری مامان میشی درد داره چیه اخه دختر جان😂زایمان میخای چیکار کنی پس😢😢... ن نترس اونقد درد نداره مثه امپول معمولیه روغنی ک نیس بسوزه😘

بله مثل آمپول های معمولیه ،اسمش ترسناکه ولی اونقدر درد نداره