۹ پاسخ

عالیه عزیزم کاهو نوش جونت

بجای سس، ماستو شبیه سس کن که عالی میشه نوش جان کن

عالیه عزیزم بخور نوش جان

سلام عزیزم کاهو عالیه ولی سس مایونز ضرر داره.من سالاد را با آب لیمو تازه و نمک و کنی روغن زیتون میخورم

کاهو بدنیس،،سسش مضره

عزیزم هرچیزی اگه به مقدار معقول مصرف شه برای بدن خوبه زیادش ضرر داره مخصوصا تو دوران بارداری در ضمن سس سفید مضرره چون تخم مرغ خام داره نباید بخوری عزیزم

سلام من شنیدم کاهو خیلی خوبه برای مو جنین هم برای شادابی پوست

نه اتفاقا میگن کاهو بچه رو سفید میکنه

کاهو خوبه،ولی سس مایونز به خاطر تخم مرغ خامی که توش داره،ضرر داره