۷ پاسخ

سلام بله عزیزم پسر منم یک سال ونه ماهشه همش با اشاره منظورشو میرسونه بچه ها باهم فرق دارن یکی زود راه میفته یکی زود حرف میزنه یکی هم زود دندون درمیاره پسرا هم که کلا دیرتر حرف میان اگرتا۲.۵سالگی همینجوری ادامه دادن بایدببریمشون پیش گفتار درمان تا باهاشون کارکنه.

سلام والا پسر منم همینجوریه فعلا درست چیزی نمیگه، بعدشم اصلا بچه هارو مقایسه نکنید، بچه دوستم ی ماه بزرگتر از پسرمه، زودتر حرف زد ولی دیرتر از پسرم راه افتاد

مامان سامیار جان درست میگن نباید بچه
ها رو مقایسه کرد بچه برادرشوهر من ازدخترم ۳ماه کوچیک تره ولی بیشتراز دختر من کلمات رومیگه حرف میزنه ولی دختر من ن

دختر من بابا ،،باباته،مامان مامانه مامانمه،عزیز،به علی داییش میگ اَیی دا به بابام میگ حاجی،به خالم اسمش هاجر میگ آجَر،جیش ،بیا،میریم،نام نام،آب،نه،کلمه هم اینا میگ سه دو یک ،ما میریم،آب بده،بابا نیس،مامان بریم اینارو

اره عزیزجان دختر منم ۱سال و۹ماهشه همه کلمات رو ن ولی بیشتر میاد میگه بیا بیا میرم نشونم میده بهش بدم

پسر من .فقط آب بدون ایم و قان میگه

پسر منم دقیقا همسن پسر شماست و همه چیو با اشاره انگشت میخواد و به زن و مرد و حتی من و همسرم میگه عمه . ولی کاملا متوجه همه چی میشه و من مشکلی با دیر حرف زدنش ندارم . چن خودمن و پدرش هم دیر حرف افتادیم خصوصا پدرش حدود۳ سالگی با گفتار درمانی حرف افتاده