۶ پاسخ

تبش بالا پایین میشه باید خیلی مراقب باشی بهش استامینیفون ده قطره بده اندازه سنش 💛

احتمالش هست تا بیست و چهار ساعت بعد تب کنه مواظب باش

خوش شانس هستی تبریک ممکنه تب کنه ولی بالا نمیره

منم واکسن دخترمو زدم روز تب نکرد بهش استا دادم شب هم خداروشکر تب نکرد

پسر من دیروز واکسنشو زدم روز تب نداشت ولی شب تب کرد و مدام بالا پایین میرفت
و هنوزم تب داره

سلام عزیزم من دیروز ساعت ۱۱ صبح واسه پسرم زدم تا هروب خوب بود تب نکرد کم کم تبش شروع شد که با قطره پایین می اومد ولی یه دفعه ایی ۲ شب تبش رفت ۳۸ و نیم با دسمال زیر گردن و بغل و بین رانهاش رو خنک کردم به زور تبش پایین اومد فک کن با شربت تصلا جواب نمی داد کله شب رو بیداد بودم امروزم باز تب داشت مدا تا مجبور شدم واسش شیاف بزارم من تو دقیقه چند بار دماش رو چک می کردم مدام پالا پایین می شد
اواسه پسره من اینجوری بود ولی پسره دوستم اصلا تب نکرد بچه با بچه فرق می کنه ولی تا می تونی هوشیار باش شب معمولا تب می کنن