۷ پاسخ

سلام عزیزم بچت سالمه؟

عزیزم غصه نخور وزنشو میتونی اوکی کنی چیزای خوب مقوی بخور بخدا جبران میشه عزیزم تو نی نیتو سالم میگیری تو بغلت

انشالله که مشکلی نداره اختلاف تو سونو و تاریخ پریودی یکی دو هفته عادیه توکل بخدا کن خوب خودتو تعدیه کن

اخه میگن ۳ هفته اختلاف زیاده

مشکل نداره تند تند خودت رو تقویت کن

نینی لاغره این استرس چیه به خودت میدی شروع کن ۴ مغز خوردن کره عسل عسلش پاستوریزه باشه چلو گوشت بزار مقویه هرروز تخم مرغ بخور زیتون

عزیزم نگران نباش وزنش کمه ک جبران میشه کرد باتغذیه و پودر های وزن جنین