۷ پاسخ

منم همین مشکلو داشتم که از قرص دمیترون بود
گلابی بخر بخور معجزه میکنه
کاهو هم خوبه

من دکترم یه ملین بهم معرفی کرد ک مخصوص یبوست مزمن در حاملگیه خوشمزه هم هست طعم پرتقاله میتونی از دکترت بپرسی چی برات خوبه من فقط این پودره کارمو راه انداخت

چرا عزیزم نباید فشار بیاری، صبح ناشتا دوتا لیوان اب جوش ولرم بخور نیم ساعت بعدش صبحانه
آلو زرد یا قرمز رو بدز مثل مایع لواشک که شد تو یخچال چند رپز نگه دار و بخور عالیه برای یبوست

خب درمان کن عزیزم دکتر و بگی دارو میده شربت مگنی میلک طعم نعنا میده مایعاتم زیاد بخور

برگه آلو خیس کن بخور سبزیجات زیاد بخور سعی کن از نون های سبوس دار استفاده کنی

عزیزم یبوست باعث فشار ب دهانه رحم میشه اصلا نباید زور زد
و این ک آب زیاد بخور و میوه و سبزیجات تاثیر زیادی داره
حتما هلو شلیل آلو انجیر بخور عالین

منم یبوست داشتم لیوان مسی خریدم شبها پر اب می کنم‌میزارم تا صبح می مونه صبح ناشتا میخورم یبوستم بر طرف شده هر صبح راحت میرم دسشویی