۶ پاسخ

من دكترم گفت نه مشكلي نداره

سلام عزیزم اره چون بو داره استفاده نکنی بهتره از ژلیت استفاده کن

من از اول بارداری پودر واجبی استفاده میکنم از دکترم پرسیدم گفت اصلا اشکالی نداره

عزیزم منم سه ماه اول کلا پودر موبر استفاده کردم بدون بو ،از چهار ماه تا این ماه ک ماه هفتم هس ژیلت استفاده کردم ولی واقعا این اواخر بهم سخت گذشت واسه اصلاح بخاطر همین دوباره دارم پودر موبر استفاده میکنم از چند تا دکتر و ماما پرسیدم گفتن مشکلی نداره .

آره بهتره استفاده نکنی شیمیایی هستن

بهتره ژیلت استفاده کنی .یا کرم بدون بو چون ممکنه برای بچه باعث حساسیت بشه