۳ پاسخ

نی نی هیشکی میتونم ب اندازه کوچولو من زردیش اذیت نکرده
من ده روز (پی در پی نه) دستگاه گذاشتم بالای ده دفعه ازمایش زردی (با دستگاه و خون ) گرفتم از انار و خیار و ترنجبین و بیلی ناستر بگیر تا هندونه هم ب طفل معصوم دادم هم خودم خوردم تا دوماه لب ب گرمیجات نزدم شیرینی و کمپوت نخوردم ابمیوه صنعتی غذاهای طبع گرم و دیر هضم و...
اخرسر خاستم حجامت کنم ترسیدم قرص فنوباربیتال رو هم ترسیدم هم پزشکا رد کردن
بعدش دکترش فوق تخصص گف این بچه خود بخود تا سه ماهگی زردیش کم میش اذیتش نکن انقد ازمایش نگیر
خدارو صد هزار مرتبه شکر اومد تا دو سه هفته بعدش اوکی شده الان

سلام عزیزم دخترم زردیش ۱۲بود خیلی زود خوب شد دکتر دوروز دستگاه تجویز کرد تو دستگاه بیقراری میکرد فقط،یه روز گذاشتم تو دستگاه ایشالا خوب میشه نگران نباش چیزای خنک بخور به نینی نازت هم ترنجبیل بده حتما

دختر من ۱۲.۶ بود دستگاه نذاشتم هیچ بستری هم نکردم اوردم اب انار طبیعی هم‌خودم هم‌به دخترم دادم خورد امد روی ۸ دکتر گفت مشکلی نیست دیگه میاد پایین تا ۲ ماهگی خوب شد