۳ پاسخ

جمجمه ی نوزادان بازه از دوناحیه که باعث میشه فضای کافی برای رشد مغز ایجاد بشه و سر به راحتی از کانال زایمان عبور کنه به مرور زمان و تا حدودی یک سالگی اون قسمت سفت میشه خود به خود ولی خب خیلی باید مراقب باشی که اون دو قسمت ضربه نخورن یا سرما نخورن

اصلافشارنده سرش نرمه جمجمش داره رشدمیکنه مواظب باش هرکسی ب اونجای سرش دست نزنه.همه همینجورین بچه های سالم روسرشون نرمه وقتی بدنیامیان تاکم کم بزرگ بشن

اصلا دست نزن😱. ملاج سر بچه هنوز آبه. خطرناکه. تا ۷_۸ماهگی خودش سفت میشه