۵ پاسخ

سلام روروئک ممنوعه. کلی مطالب راجب آسیبهایی ک میزنه تو اینترنت هست.

سلام. مادر نمونه نوزادت رو از وقتی که بتونه لااقل کمکی بشینه میتونی بذار توی روروئک این طوری مطمئنی که لااقل صدمه به ستون فقراتش نمیرسه. از ۶ ماه به بعد مناسب تره در کل.

بمن گفتن از زمانی ک بتونه بشینه
الان پسرم پنج ماه و پنج روز داره ولی هنوز ننشسته ک بذارمش تو روروئک

من از 5 اینا گذاشتم، ولی گریه میکرد هفته ای2، 3بار گذاشتم الان تازه میشینه و گریه نمیکنه ولی بچه ها باهم فرق دارن

من از الان میزارم