۵ پاسخ

آره مامان رادمهر نکات خوبی گفتن
منم انجام دادم واقعا مفیده و جواب میده
پیاز قاچ کن کف هر پاش بذار و جوراب بپوشش تبش رو میاره پایین بذار 4 یا5 ساعتی باشه
واسه پاشویه هم جورابشو با آب ولرم بشور خوب بچلونش که کمی نم داشته باشه و پاش کن این راه هم ج میده

سلام نوک یکی از جوراباشو قیچی کن با اب ولرم جورابشو خیس کن بپوش پاش بعد یه پاز قارچ کن بزار کف پاش کمتر از ۱۰ دقیقه تبشو میاره پایین.

4ساعت بای فاصله باشه حداقل

تب خیلی خطرناکه ببر دکتر خانمی و خود درمانی نکن

سلام،فرصت بده تاتاثیربزاره،تواین فاصله،پاشویه کن،فقط که نمیشه داروداد،لباساشوکم کن،یاکلادربیار،دستمال نم بزارزیربغلش،روسرش