۵ پاسخ

ولی باز از دکتر بپرس با توجه به توضیحاتت من برداشتم این بود چون پسر خودمم اینجوری بود و من همین کارو که الان شما میخوای انجام بدی کردم و مشکلم دو چندان شد چون خیلیا با اعتماد بنفس بدون اینکه پیش زمینه ای داشته باشن شیر خشک برام تجویز کردن

عزیزم شیر خشک مثل داروعه. وقتی میای اینجا میپرسی هرکی تجربه خودشو تجویز میکنه و شرایط بچه شما رو نمیدونه. الان تو چهار ماهگیه و احتمالا رفلاکس داره که فک میکنی سیر نمیشه و میخوای شیر خشک بدی شبا که راحت بخابه و کولیک داره چون اسهال و یبوست و دلدرد میشه گاهی. ینی هم رودش حساسه هم معدش هم آلرژی به پروتیین گاوی هم آلرژی به لاکتوز. پس همه اینایی که خانما گفتن براش سمه و بدترش میکنه و بالا آوردنش شروع میشه بی خوابیش بدتر میشه درد و گریه هاش بیشتر میشه. باید شیر خشک مخصوص این بچه هارو بدی اونم فقط یه نمونه ایرانیش هست به اسم آپتامیل پپتی جونیور‌ که کم پیدا میشه. هرچی دیگه به جز این بدی متاسفانه خیییلی بدترش میکنه

سوپرامیل‌واقعاخوبه

شیر خشک خیلی تجربیه بهتره از دکتر بخواید که با توجه به بچتون تجویز کنه چون مثلا من آپتامیل میدم و خیلی راضیم اما خب ببلاک و سوپرامیل و بیومیل و گیگوز و نان و بقیه رو امتحان نکردم

سوپرامیل.