۴ پاسخ

دختر منم با دستو پاش درگیره دو شبه دیونم کرده نمیدونم چرا اینجوریه تاز یاد گرفته پا میگیره تو خوابم پاهاشو میگیره بعد بیدار میشه دوباره سه ساعت میخوام بخوابونم،😒😒😒😒

پسرمنم همینطوره. جدیدا یه کم بهتر شده. بزرگتر میشه بهتر میشه. صبر کن یه کم عزیزم.

کشتی میگیرین شبا 😂😂هیچی تحمل کن تا بزرگ بشه

من هی میگفتم ماه بعد خوب میشه از روز اول تا الان ک داره ۸ ماهه میشه میخابه ها ساعت ۱۰ شب تا ۹ صبح ولی چطوری
هر نیم ساعت جیغ میزنه باید راهش ببرم یا بزارم رو پام خودش میخابه من بیدار 😭😭😭😭😭دلم میخاااد فقط دو ساعت یا یک ساعت و کامل بخااابم