۱۰ پاسخ

عزیزم الان میگن ۶ماهگی به بعد چون سیستم ایمنی بچه کامل میشع....این فرضیه هم‌که میگن هرچی‌کوچیک‌تر باشه نمیفهمه کاملا اشتباهه و با ختنه فرق داره....مدلش هم هرچی باشه فقط میخی نباشه چون میخی اذیت میکنه

حلقه بهتره سوراخ کردی چندروز باپدالکی پاک کن بذارعفونت نکنه

من اول 4ماهگی گوشش سوراخ کردم چون دکتر گفت هی بزرگتر بشه گوشت کلفت تر میشه بچه اذیت میشه تا 10روز گوشواره های سوزنی دکتر موند بعدش حلقه ای انداختم

من شنیدم که میگن بعد ۶ماه چون اوایل رشد بچه بیشتر و ممکن اون قسمتی ک سوراخ کردین با رشد گوش بیاد پایین تر و..

شش ماه ب بالا باید سوراخ کرد

من 1ماهش بود سوراخ کردم راضیم چون کوچیک بود اصن نفهمید حلقه ایی گذاشتم بهتره

زودببرمن یک ماهگی بردم چون کوچیکه چیزی نمی‌فهمه بزرگتربشه سرشوتکون میده اذیت میشه

من امروز سوراخ کردم اولش خودشون میزارن بعد دوهفته حلقه ای میزارم

هر موقع دوست داری اما به نظر من زیر دوسال خپب نیست هم بچه اذیت میشه هم اینکه بچه تا مو‌ هاش بلند نیست گوشواره بندازی جلوه نداره 🌸

سلام زودی بیایین جواب بدین که سوال منم هست😂