۷ پاسخ

سلام تو هفده هفته ام‌مگه میشه رفت انومالی؟

سلام عزيزم چند هفته رفتي سونو؟ من دوست دارم زودترين وقت برم تا جنسيت هم بفهمم، وارد ١٨ هفته بشيم ميشه رفت؟

باید یه ابمیوه شیرین بخوری و بیسکویت هم خوبه باید در کل چیز های شیرین بخوری نی نی بیدار بشه حرکت داشته باشه

سلام .فقط شیرین باشه چون جنین بیدار باشه و بچرخه

عزیزم دلستر از همش بهتره من رفتم دلستر خوردم پسرمم داشت سکسکه میکرد و تکون میخورد تو سونو همه جاشم سونو کرد دکتر

سلام منکه هیچی نخوردم قبلش همون اولم امه چی خوب بود خداروشکر.ولی شنیدم چیز شیرین بخورین

سلام عزیزم یه چیز شیرین بخور بستنی هم خوبه یا نوشابه