۸ پاسخ

بسلامتی 🙏🏻
سالم باشه ان شاالله 🙏🏻

سلام مبارک عزیزم انشالله به سلامتی دنیا بیاد 😍نی نیتون کدوم سمت شکمتونه؟

بچه اولت دختره؟

سلام عزیزم ویارهاباهم فرق داره عزیزم درسته بچه اولت اینطوری بوده اماچون ویارت مثل قبل بوده نمیشه گفت جنسیت هم همون بچه بابچه فرق داره عزیزم

وای ماهم همش فکر میکردیم پسر باشه
کلللل علائم به پسر میخورد
ولی دختر شد😍😍😍
دکتر سونو هم دکتر ویولت ادیب تو شیراز بوده گف تو میگی همه میگن پسر؟من خودمم از در اومدی داخل چهره ات رو دیدم گفتم بچش پسره خودمم سورپرایز شدم

عزززیزززم مبارکه دختر واسه مامانا فرررشته اس مطمئن باش خیلی خوش شانسی که خدا بهت یه فرشته از فرشته هاش داده منم یه دختر دارم و یه پسر خوبیش اینه که از هردوش داریم دیگه بسمونه

مبارکه ایشاالله
خوش قدم باشه
نامداربشه
عروس بشه💃💃💃

چه علائمی داشتی من باید شنبه برم خیلی دوست دارم پسر باشه