۷ پاسخ

سلام عزیزم بچه رو به پهلو بذار پشتش هم بالشت بذار که به پشت برنگرده.اگر به پهلو باشه مشکلی پیش نمیاد

رفالکس چه علایمی داره

اکثر بچه ها حداقل تا ۴ ماهگی رفلاکس دارن. پهلو بخوابونش.بچه منم رفلاکس داره.قانون جذب هم نادیده نگیر.هرچیزی رو بهش فکر کنی جذبش میکنی

نه عزیزم ..خدا خودشمراقبه شما یه بالش کوچولو زیر تشکر تاکید می کنم اززیر تشک بزار سرش بالاتر بشه. شیر دادی آروغ اگر نزد ۱۰دقیقهعمود بغلشون نگه دارید

ن عزیزم نگران نباش
فقط شبا بالش بزار زیر سرش

وای نه اونقدر خطرناک نیست باید نکات تغذیه ای رو رعایت کنی خوب میشه

تشک انتی رفلاکس بخر براش که مواد برگشتی موقع خوااب توی ریه نره. بچه دوستم ریه هاش عفونت کرد اما به خیر گذشت. باید نکات یچه های رفلاکسی رو رعایت کنی مشکلی پیش نمیاد