۵ پاسخ

ببخشیدچطوری رحمتوتحریک کردمن متوجه نشدم.منم الان مشکل اینودارم دکترمعاینم کرده یک سانت بازشده

کم کم باز میشه اصلا نگران نباش ،ادم با آدم فرق می‌کنه من خودم از هفته ۳۸تا۴۰سه بار دکتر معاینم کرد به زور ۲الی ۳سانت باز شدم برعکس خواهرم ،اصلا نگران نباش وقتش برسه دردت میگیره نگرفتم میری دکتر کیسه آب رو پاره میکنن دردت میگیره

برا هرکسی فرق داره برا من اینقد معایینه ام کردن ولی دیر باز شد باید ورزش کنی پیاده روی کنی اگه انقباض داری اینجوری زودتر باز میشه

وای عزیزم هفته چهلم هستی زعفران بخور شربت زعفران استو قدووس طب سنتی بهم گفت ماما تایید کرد بشینیم داخل تشت

چ جوری تحریک کرد؟