۶ پاسخ

زوده خیلی پسر منم هنوز دست دراز نمیکنه ولی چیزی میدم دستش چند دیقه میگیرتش

دختره من ازچهارماهگی

از چهار ماهگی
پسر من الان آبم ک میخام بخورم میپره از دستم میگیرتش😂

عزیزم تو این سن بیشتر اشیا رو لمس میکنن نگران‌نباش

هنوز زوده فک کنم ۴ماهش بشه

زودشه هنوز واسش یا تشک بازی بخر یا خودت درست کن که توانایی و مهارت دستش رو افزایش بدی و زودتر بگیره وسایل رو. من پسرمو از 3ماهگی گذاشتمش تو این تشک ها.خیلی زود تونست و یادگرفت.عکسشو مبفرتسم واست. من پایه گهواره رو برداشتم یه سری اسباب بازی اویزون کردم بهش تا دلش بخواد بگیرتشون و از دستاش استفاده کنه.البته دوروزه جمعش کردم چون دیگه دلشو زد نخواستش دیگه