۴ پاسخ

بله با دستگاه خوب میشه ب ما گفتن دوساعت ب دوساعت بلندش کن شیرش بده برا دختر من دستگاه خوب بود ولی میاوردیم خونه دوباره زردیش میرفت بالااخرش حجامت گوش کردیم رفع شد

سلام،،دختر خواهر منم زردیش بالا بود دستگاه آوردن خونه،،هر دو ساعت ی بار بلندش میکرد واسه شیر،،بعدم بدنشو با بیدکاسنی میشست،فکر کنم دو روز تو دستگاه بود

مامانی اینکه چندساعت بزاری تو دستگاه باید از دکترش بپرسی اما بله با دستگاه حتماخوب میشه نگران نباش

من زردی پسرم رو ۱۳وخورده ای بود ۲۴ساعت .گذاشتم دستگاه.دوساعت داخل دستگاه بود یک ساعت بیرون .بعد دکتر بهش قطره داده بود که شکمش کار کنه وزردیش دفع بشه.خودمم شیرخشت گرفتم دادم به بچه یکم خورد بکنم بدنشو شستم.دوباره با سرخ مغزهم بدنشو شستم زردیش اومد رو ۹