۸ پاسخ

سالم خوری کن چیزی نمیشه فقط سرخ کردنی و قندیجات نخور

والا منم دقیقا همینجوری بودم الان یه ذره بهتر شدم ولی مدااااااام ضعف داشتم انقدری که میخواستم غش کنم و بیارم بالا . همش دنبال چیزی بودم که بخورم

جوونم نوش جووونت بخور بابا

خرما بخور زیاد

سلام عزیزم منم همینم بدنمون احتیاج داره غذاهای مقوی زیاد بخور

سلام عزیزم؛ اگر گرمی میل کنین تایم بیشتری سیر میمونید مثل خرما و سایر خوراکی های مفید با طبع گرم

غذای کم حجم تو وعده های بیشتر بخورید.سعی کنید میوه و سبزیجات و خرما بخورید تا ریزه خواری نکنید آب زیاد بخورید

ویار بد نداری؟ من اون موقع هیچی نمیتونستم بخورم.
چیزای سالم و کم کالری بخور حداقل.