۶ پاسخ

🥺🥺🥺🥺واقعا چطور دلتون میاد تو سه ماهگی ب بچه سرلاک بدین
معدش داغون میشه تا اخر عمرش مشکل گوارش پیدا میکنه گلم این کارارو بخاطر تپل شدن بچه نکنین

سلام. اگر وزن بچه پایینتر از حد نرماله یعنی رشدش کمتر از منحنی رشده باید ببرین دکتر که اولا ببینه مشکل چی بوده که وزن نگرفته بعد اگه از لحاظ بدنی مشکلی نداره شیرش رو عوض میکنه مولتی ویتامین یا زینک مینویسه و بهتون میگه چیکار کنین و هرماه باید وزنشو چک کنین. هیچوقت بدون مشورت با پزشک چیزی به بچتون ندین. سرلاک که از شش ماهگی میدن بچه شما اگه دکتر هم تشخیص بده که غذای جامد رو شروع کنی اونم از چهار ماهگی با پوره سیب زمین و فرنی شروع میشه که اونم باز برا بچه ها متفاوته و دکتر نسبت به بدن کودک شما تشخیص میده از کی بهش غذای جامد بدین. پس اول ببرین دکتر عزیزم این سرلاک هم بهش ندین گناه داره

بچه باید سالم باشه نه ثپل عزیزم
مهم سالمت بچه است
والا بچه من هم ریزست هم کوچولو موچولو هنوز میترسم بهش غذا بدم میگم زود شیرمو نمیگیره دیگه

چرا اینقد زود شروع میکنی عجلت واس چیه؟تپل شدن ملاک نیس مهم خوب شیرخوردن و وزن خوب هستش‌اونم سرلاک ک واسه بچه سنگینه

وای چه زود شروع کردی اونم ۳ماه که سرلاک میدی خیلی زود همون شیر خودت خوبه واسه بچه ۳ماه من ۵ماهه بود غذا دادنو شروع کردم

عزیزم سرلاک خیلی سنگینه دختر منم وزنش کم بود به زور بهش شیر میدادم اوکی شد