۴ پاسخ

باید ببینی چی بهش میسازه پسر من از اول شیر خشک میخوره بهش نان یک دادم وزنشم خیلی خوبه اصلا هم باد نداره

عزيزم شير خشك رو بايد ببيني كدوم به بچتون سازگاره، مثلا من ببلاك و اپتاميل دادم يبوست گرفت، گيگوز دادم مشكلي نداره باهاش، چيزي كه دكتر دختر من گفت گيگوز از همه شيرا سبكتره و از نظر طعم به شير مادر نزديكتره، من الان هم گيگوز كمكي ميدم هم سينه خودمو ميخوره

من آپتامیل میدم راضیم

آپتامیل نزدیک ب شیر مادره ولی وزن گیریش معمولیه باد الکی نیست