۸ پاسخ

سلام اگه سزارینی دیرتر وزنت میاد پایین من خودم سزارینم ولی وزن زیادکم‌نکردم به وزن قبل بارداریمم نرسیدم
میگن نه ماه طول میکشه بدن به این شکل بیفته تا۹ماهم طول میکشه مثل روزای اولش بشه

خانوما نگران وزنتون نباشید خب الان باید بخورید تا شیر داشته باسید البته سعی کنید تنقلات و چربی نخورید یا زیاده روی تو غذا خورن دنداشته باشید چیزای طبیعی بخورید میوه و اب زیاد ک معدتونو پر کنه، ی سالشون ک شد ی رژیم درس حسابی بگیرید

منم همون اول ۱۶ کیلو کم کردم ولی الان دیگه ثابت موندم 😭نسبت وزن اول حاملگیم هنوز ۱۰ کیلو اضافه دارم...☹اخه اگه غذا نخورم شیرم کم میشه دوست ندارم شیرخشک بدم😔ایشالا پسرم غذا خور بشه رژیم میگیرم 😁

من حامله ک بودم زیاد وزن اضافه نکردم جانان هم که به دنیا اومد همون وزن قبل بارداریم شدم ولی الان خیلی شکم زدم توحاملگیم اینطور نبودم البته بگم شیر هم نمیدم فقد شیرخشک میخوره😭😭😭

وای منم این مشکلو دارم خیلیییی چاق شدم حالم بهم میخوره از خودم همش دارم چیز میخورم ک شیر داشته باشم😭

سلام منم به پسرم شیر میدم ولی وزن کم نکردم .⁦☺️⁩

وااای نگو که منم همین مشکل رو دارم...سه روزه کمتر میخورم شیرم خیلیییی کم شده اسیر شدم😔بمن میگن شش ماه به بععد

من با این ک حامله شدم زایمان کردم وزن همون ۵۳ هس ک قبل بار داری بودم