۳ پاسخ

گلم سعی کن رستوران نری جوجه بگیر خودتون برید فضای باز جای خلوت بهتره تا فضاهای عمومی .من مغازه دارم ازاول کرونا نمیرم به نیروی کارم سربزنم .یک ماه هم اون کرونا گرفتم مغازم بسته موند جرات ندارم برم.

سلام تو كرونا رستوران نريد بهتره.!!!! شمابچه كوچيك دارين خدايي نكرده ناقل باشين منتقل ميكنيد منو شوهرم ٧.٨ ماهه رستوران نرفتيم.. واقعا تروخدا رعايت كنين

من میزاشتم پیش مامانم میرفتیم باشوهرم در در البته در در که نه میومدیم خونه🤣