۱۴ پاسخ

برا منم گفتن پسره و سونو هم احتمال داد پسر بشه

برای من مامان دوبار انجام داد نیت کرد گفت دو طرف گلال داره و پسره ولی سونو گرافی آن تی هفته ۱۴ گفت احتمال ۸۰ درصد دختره حالا ۱۷ هفته دارم نمدونم کدام درست گفتن

مادرشوهر من الان انجام داد برام گفت اگ گوشت کنارش نباشه یعنی پسره،بازش کرد گفت پسره نمیدونم دیگه درست یاغلطش

برا من اشتباه بود گفتن پسره ولی بچم دختر شد

من خواهرشوهرم برام انجام داد دوبار پسر اومد ولی متاسفانه من اعتقاد ندارم نمیدونم باور کنم یا نه

برای من گرفتن گفتن دختره ولی پسره نی‌نی کوچولوم😍

واسه منم ی هفته پیش مامانم با دوتا کله امتحان کرد دختر بود خودمم حسم میگم دختره😍😍

سلام صبخیر مادر شوهر خدا بیامرزم واس هر کسی انجام میداد درست بود الان موقع من نیس ک انجام بده همچنان میصبرم تا موقعش بشه.

برا من یه طرف دختر در اومد یه طرف پسر رفتم سونو گفت دختره

برامن باز کردن و درست بود

نمیدونم خرافاته یا چی
ولی واسه من عید قربان انجام دادن دختر شد درصورتی ان تی و دکترم احتمال 9۰ درصد پسر داده بودن دخترشد

برای منم خواهر شوهرم انجام داده بود پسر شد و درست دراومد

اینا همه کارهای قدیما هست.میبینی ازیکی ب استثنادرست درمیاد دیگ میگن آره این روش درسته

الان که نه ولی مامانم میگفت قدیم که سونگرافی نبود خالش اینجوری متوجه میشده و درست هم بوده خیلی برام جالب بود