۴ پاسخ

منکه متنوع میدم الان بهش سرلاک دادم. ناهار هم بهش فرنی دادم دیروز بهش ناهار اش با کته گوشت دادم امروز عصرونه هم بسکوییت با بستنی کلا متنوع میدم

سلام من حلیم براش درست میکنم.استامبولی بهش میدم.ی پیج هست تو اینستا آرسام خیلی غذاهای خوبی میذاره

دختر من که به همه چی حساسیت داره و دایره غذاهایی که میتونه بخوره محدوده
سوپ کامل. پوره ی گوشت . پوره سیب زمینی که البته دوست نداره خیلی. عدسی . برنج و گوشت . برنج و هویج

پوره سیب زمینی...کته نرم...سوپ