۴ پاسخ

کمر درد بارداری تا یه حدی طبیعیه یه موقع دیدی درد میکنه دراز بکش استراحت کن یهویی همه کارات و دو ساعت دوساعت انجام نده آروم آروم اگه دردم داری هر ده دیقه استراحت کوچولو کن دوباره پاشو

چون روز به روز بارت سنگین تر میشه حتی اگ به ظاهر شکم نداشته باشی اما روز به روز جنینت بزرگتر میشه از اینور کیسه ابو جفتو... اگ کمر درد نگیره عجیبه

کمر درد با استراحت رفع میشع به پهلو بخواب بین پات بالشت بزار

عزیزم کمردرد هر روز بیشتر میشه منم از اول بارداری دارم .فقط موقع خواب ی بالشت بین پاهات بذار ک درد صبح کم میشه و با روغن زیتون ماساژ بده