۶ پاسخ

سلام شبت بخیر
قبل رفتن اصلا استامینوفن نده اثر واکسن و کم میکنه با خودت ببر بعد اینکه واکسن و زد بهش دوبرابر وزنش بهش استا بده ینی اگه۵ کیلوعه ۱۰ قطره بده سعی کن تند تند بهش شیر بدی
روز اول کمپرس سرد بزار روز دوم کمپرس گرم
ایشالا که راحت باشه

قبل واکسن نیم ساعت قبلش دوبرابر وزنش بهش آستامینوفن بده بعد اومدی خونه اگه بی حال بود ی کم اب قند بده ممکنه بترسه.پاهاش تکون داد گریه کرد آروم قنداقش کن .روز اول کم‌پسر سرد بزار هرچهارساعت آستامینوفن بده تبشم مرتب چک کن

عزیزم اصلا استرس نداشته باش یه روند خیلی عادیه فقط بعدش که واکسن زدی اندازه وزنش چند قطره استامینفن بده بهمین راحتی

ی رب قبل استا بده بهش ...کمپرس سرد و گرم بزار براش تبشم چک کن....قدیمیا میگن ی برگ نارنج روش بزاری دردش کمتره

نیم ساعت قبل رفتن استا بده
بعد طبق زمانی که بهت میگن
کمپرس سرد و گرم و حتما بذار که جاش سفت و قلبه نشه

رفتی حتما یکم سفره یه بار مصرف واسه زیر بچت ببر چون همه جا الوداس