۷ پاسخ

خونریزیم تا 15 روز بود شبیه پریودی بعد لکه بینی افتادم تا 40 روز بعد از حاملگی بعد دیگه پاک شدم.

من تا ۲۰ روز خونریزی داشتم ۱۰ روزش شدید بود بعد کم شد،الانم ک ۳۵ روزه پاکه پاک شدم،بعد ۲۰ روز لکه میومد،

من تا۴۰روزخونریزی داشتم

من که تا هفته پیش خونریزی داشتم تا هفتاد روزش بود فک کنم بچم

مندتاده روزخونریزی داشتم بعدش تاچهل روزلکه بینی بعدچهل روزدیگه عادت هم نشدم

من تا ۲۰ رکز خونریزی بود بعدش تا ۴۵ روز حدودا لکه بینی

من ۳۸ روزه سزارین کردم چند روزه دیگه فقط لکه قهوه ای دارم.البته خونریزی شدید ک همون چند روز اوله