۱۰ پاسخ

مشکلی نداره عزیزم اتفاقا وزن میگیره

چیزی بهش نده عزیزم داره وزن میگیره دخترمن هرسه روزیه بارپی پی میکنه هیچ مشکلی هم نداره

سلام اصلا مشکلی نداره
بهش آب بده
اگه غذا خوره ، پوره گلابی خوبه

اصلاااا مهم نيست
گاها اينجوري ميشه
تا ١٠ روز نياز به پيگيري نيست عزيزم

اگه غذا میخوره یکم روغن زیتون بریز داخل غذاش،یا پاهاش به داخل شکمش جم کن ورزش بده ،یا مقعدش با یکم روغن چرب کن😉

دختر من میبینم‌داره بهش فشار میاد زور میزنه گلیسیرین رو با سرنگ تو مقعدش میزنم بعد زود پی پی میکنه گناه داره تیکه تیکه و سفتم میاد معلومه داره اذیت میشه

بعضیا میگن باعث چاق شدن بچه میشه
ولی اگه دیدی برا دفع اذیت هست یا خودت نگرانی بهش یکم روغن محلی تو اب گرم حل کن بده یا تو جوشونده برگ گاوزبون

سلام.طبیعی احتمالا غذای جامد دادی مایعات بهش زیادبدین

سلام عزیزم اشکالی نداره طبیعیه اما روغن زیتون تو سوپس بریزی خوبه

طبیعیه حتی اگه پنج روز هم نره