چطور بینی نوزاد چهار ماهه رو تمیز کنیم؟

۹ پاسخ

از داروخانه پوآر بینی بگیرید و خیلی راحت بینیشو تمیز کنید.قطره و جیز دیگه هم لازم نی

من با گوش پاكن خيلي راحت تميز ميكنم

وای اره
منم نمیتونم😫

نههههههههه باشیر مادر هرگز اینکارو نکنید چون شیرمادر شیرینه ومیره توبینی بچه چسبندگی ایجاد میکنه قطره رینو سالتین بخر بریز تو بینی بچه دستمال کاغذی لول کن بفرست بالا تمیز کن شیرخودتو نریزیا هیچ وقت من تو تاگرام خوندم هرگز این کارو نکنید فقط تو چشمش میتونی بریزی وقتی چشم نوزاد عفونت میکنه یکی دوقطره بریزی خوبش میکنه

عزيزم با شير خودت بهترين راهه ...شيرتو يه کوچولو بدوش تو قاشق بريز تو بينيش بعد دستمال کاغذي لول کن در بيار من از اول اينکارو کردم الانم همينطور قطره اينا ضرر چون ميره داخل گلو ميخورن اذيتم ميکنه

وقتی بره حمام سرش آب بریزید میاد بیرون. من گاهی وقتا با گیره مو هستن مشکی ها با اونا تمیز میکنم

قطره بینی بریزین محتویاتش ندم.میشه خودش بیرون میاد یا میره تو شکمش دفع میشه هیچ موقع چیزی تو بینی بچه نکنین خطرناکه

من باگوش پاکن تمیزمیکنم

من باسنجاق ریز تمیز میکنم😂