۹ پاسخ

سلام عزیزم ن منکه از ۳ماهگی دادم اما ن خیلی بیسکوییت باشیرم یا یکم لعاب برنج

من از5ماهگی شروع کردم

نسبت به شرایطی که هر بچه ای داره دکترا خودشون میگن از کی شروع کنی

از ۶ ماهگی باید شروع بشه ولی اگر نوزاد کمبود وزن داشته باشه یا شیر مادر کافی نباشه و سیرش نکنه میشه از ۴ماهگی هم شروع کرد غذارو ولی قبلش حتما باید از دکترش سوال کرد

من که ۴ ماهو ۱۳ روزگی شروع کردم

عزیزم قانونش از 6 ماهگیه ولی برای هر بچه بنا به وزن و شرایط رشدش فرق میکنه ممکنه پزشک برای کسی از 4 ماهگی شروع کنه و برای دیگری از 6 ماهگی

دکتر به من گفته از هفته جدید شروع کنم
حدود۴ماه و نیم
رفلاکس داره بچم

من ۵ ماه و ۱۷ روزگی دادمش

من از 5 ماه تمام به نظرم بچه اگه علاقه داره باید داد