۵ پاسخ

من عرق شاهسپرم رو با شکر قهوه ای قاطی میکنم اونو بلافاصله بعد شیر خوردن میوم خیلی اثر کرده

حتما آروغشو بگیر وپشت سر هم شیر نده بعد از یکبار شیر دادن کامل البته وسطاش دیدی سینتو نمیگیره یا وول میزنه آروغ داره بگیر ودوباره بهش بده تا ۴۰ دقیقه هم ممکنه طول بکشه در آخرهم آروغشو بگیر بعدش تایک ونیم ساعت الی دوساعت بهش شیر نده .بچه ها برای آرامششون میخان میک بزنن وبه این فکر نمیکنن که دل درد میگیرن.

عزیزم من قطره کول ایز گرفتم به نظرم موثربوده یه ربع قبل شیربهش میدم البته روزی دو سه بار

سلام شربت گریمیچر بهش بده عالیه

چند روزشه بچه ات؟