۴ پاسخ

سلام
من هفته قبل رفتم برا خط اخمم که ژل یا بوتاکس بزنم
منتها چون گفتن بوتاکس ضرر داره دو دل بودم
خانم دکتر بروشور بوتاکس رو در اورد گفت ببین نوشته که توی دوران شیردهی هیچ مدرک علمی وجود نداره که ضرر داشته باشه
،
ولیبا این حال من فعلا ژل رو ترجیح دادم
ژل تزریق کردم
تا دخترمو که از شبر گرفتم برم برا بوتاکس

نه بعد از بوتاکس سم بوتولیز تو ادرار هم دیده میشه پس قطعا وارد شیر میشه

سلام من قصد داشتم منتها گذاشتم بعد از شیرگرفتن پسرم ک جای هیچ نگرانی نباشه.

اصلا خوب نیست.من قبل بارداریم انجام میدادم.بعد که باردار شدم دیگه انجام ندادم.بعد دنیا اومدن پسرمم دکتر گفت به خاطر شیر دهی نباید انجام بدی